logo Státní zemědělský intervenční fond
Pomáháme českému zemědělství
Infolinka 222 871 871
  • Úvod
  • SZIF poskytuje
    • SZIF poskytuje
    • Přímé platby
    • Národní dotace
    • Program rozvoje venkova 2007-2013
    • Program rozvoje venkova 2014-2020
    • Operační program Rybářství 2007 – 2013
    • Operační program Rybářství 2014–2020
    • Společná organizace trhů
    • Celostátní síť pro venkov
    • LPIS
    • Kvalitní potraviny
    • Ukončené programy
    • Nejčastější dotazy
    • Seznam příjemců dotací
  • Jednotná žádost
  • Zpravodajství
  • SZIF
  • Kontakty
  • Portál farmáře
  • en
  • Úvod
  • SZIF poskytuje
    • Přímé platby
    • Národní dotace
    • Program rozvoje venkova 2007-2013
    • Program rozvoje venkova 2014-2020
    • Operační program Rybářství 2007 – 2013
    • Operační program Rybářství 2014–2020
    • Společná organizace trhů
    • Celostátní síť pro venkov
    • LPIS
    • Kvalitní potraviny
    • Ukončené programy
    • Nejčastější dotazy
    • Seznam příjemců dotací
  • Jednotná žádost
    • Jednotná žádost
  • Zpravodajství
    • Zpravodajství
    • Tiskové zprávy
    • Tržní informační systém
    • Důležitá sdělení
    • Harmonogramy / Kalendář akcí
    • Newsletter SZIF
    • Dotazníková šetření
  • SZIF
    • O nás
    • Organizační struktura
    • Legislativa
    • Ochrana osobních údajů
    • Výroční zprávy SZIF
    • Orgány SZIF
    • Povinně zveřejňované informace
    • Veřejné zakázky
    • Úřední deska
    • Protikorupční strategie
    • Kariéra
    • Slovník pojmů a zkratek
    • Užitečné odkazy
  • Kontakty
    • Kontakty
    • Napište nám
    • Centrální pracoviště
    • Regionální odbory
    • Informační servis
    • Podatelna / E-podatelna
    • Pro média
  • Portál farmáře
  • /
  • SZIF poskytuje /
  • Společná organizace trhů /
  • Živočišná výroba /
  • Vepřové maso

SZIF poskytuje

  • SZIF poskytuje
  • Přímé platby
  • Národní dotace
  • Program rozvoje venkova 2007-2013
  • Program rozvoje venkova 2014-2020
  • Operační program Rybářství 2007 – 2013
  • Operační program Rybářství 2014–2020
  • Společná organizace trhů
    • Mimořádná opatření
    • Školní projekty
    • Včelařství
    • Organizace producentů
    • Rostlinná výroba
    • Živočišná výroba
      • Vejce a drůbeží maso
      • Skopové a kozí maso
      • Hovězí a telecí maso
      • Vepřové maso
        • Soukromé skladování vepřového masa
        • Vývozní subvence pro vepřové maso
      • Včelařství
      • Mléko
    • Záruky
    • Licence
    • EU propagace zemědělských produktů
  • Celostátní síť pro venkov
  • LPIS
  • Kvalitní potraviny
  • Ukončené programy
  • Nejčastější dotazy
  • Seznam příjemců dotací
Národní značka kvality Regionální potravina Národní značka kvality Klasa Ovoce a zelenina do škol Ovoce a zelenina do škol Mléko do škol Enjoy it’s from Europe Propagační programy spolufinancované EU Celostátní síť pro venkov Proexportní okénko My jsme BIO MY JSME BIO Akademie kvality AKADEMIE KVALITY
Obsah sekce: ↓Zpravodajství

Vepřové maso

  • Soukromé skladování vepřového masa
  • Vývozní subvence pro vepřové maso

Zpravodajství - Archiv

  • Soukromé skladování vepřového masa

    04.02.2016| Soukromé skladování vepřového masa
  • Soukromé skladování vepřového masa

    25.01.2016| Soukromé skladování vepřového masa
  • Mimořádná opatření rozšířena také o soukromé skladování vepřového masa

    08.12.2015| Soukromé skladování vepřového masa
  • Zpravodajství - Soukromé skladování vepřového masa

    07.05.2015| Soukromé skladování vepřového masa
  • Zpravodajství - Soukromé skladování vepřového masa

    05.05.2015| Soukromé skladování vepřového masa
  • Komoditni zpravodajství soukromé skladování vepřového masa

    11.03.2015| Soukromé skladování vepřového masa
  • Podávání žádostí o uzavření smlouvy na soukromé skladování vepřového masa ukončeno

    01.03.2011| Soukromé skladování vepřového masa
  • Pozastavení přijímání žádostí o uzavření smlouvy na soukromé skladování vepřového masa

    28.02.2011| Soukromé skladování vepřového masa
  • KOMODITNÍ ZPRAVODAJSTVÍ soukromé skladování vepřového masa 2011

    31.01.2011| Soukromé skladování vepřového masa
  • Upozornění pro vývozce subvencovaných produktů a zboží do třetích zemí - vepřové maso

    21.03.2008| Vývozní subvence pro vepřové maso
Zpět
Národní značka kvality Regionální potravina Národní značka kvality Klasa Ovoce a zelenina do škol Ovoce a zelenina do škol Mléko do škol Enjoy it’s from Europe Propagační programy spolufinancované EU Celostátní síť pro venkov Proexportní okénko My jsme BIO MY JSME BIO Akademie kvality AKADEMIE KVALITY

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Na našem portále využíváme jen nezbytné technologické cookies. Podrobnosti o Zásadách využívání souborů cookies zobrazíte kliknutím na pole „VÍCE INFORMACÍ“.

Kliknutím na tlačítko „ANO, PŘIJÍMÁM“, dáváte souhlas s použitím využívaných souborů cookies na Vašem zařízení, v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.

Více informací Ano, přijímám

Státní zemědělský intervenční fond

Ve Smečkách 33, Praha 1
222 871 871
info@szif.cz

Kariéra

Pro média

Tisková mluvčí Mgr. Lenka Rezková
+420 733 696 550
press@szif.cz

Přihlášení k odběru novinek

Pro registraci zadejte Vaši e-mailovou adresu, na kterou Vám zašleme přihlašovací údaje pro nastavení odebírání zpráv.

Uvedením e-mailové adresy a jejím odesláním souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů pro účely zasílání novinek.
Ochrana osobních údajů


Mapa stránek | Prohlášení o přístupnosti | RSS

© 2013 Státní zemědělský intervenční fond, všechna práva vyhrazena.